);

Wenskaarten

De Oude Linden heeft een uitgelezen aanbod van wenskaarten voor alle gelegenheden: kerst- en nieuwjaarskaarten, rouwkaarten, iconenkaarten, religieuze kaarten, wenskaarten voor geboorte, verjaardag, huwelijk, jubileum, communie en vormsel, beterschap …

Uitgeverij Muurkranten

Wij hebben een omvangrijke collectie van Uitgeverij Muurkranten (Brugge) doorlopend in voorraad: wenskaarten, tekstkaarten en geschenkboekjes.

Symposion

Een project van kalligrafe Sofie Verscheure. Op een originele manier geeft zij vorm aan gekalligrafeerde wenskaarten voor allerlei gelegenheden, kleine geschenken en attenties. Het aanbod van wenskaarten wisselt regelmatig.

Arti. Art and Writing

Prachtige handgemaakte kaarten met zinvolle teksten van de hand van Petra Vanbeuren. Passie voor schrijven en oog voor artistiek beeld vloeien samen in een collectie kunstzinnige wenskaarten.

Studio Mira

Een wenskaartenlabel voor een zachtere wereld van de hand van Griet Carens. Rake woorden op een mooie kaart in een pure, warme en sobere stijl: van hartelijke felicitaties tot een bemoedigend duwtje in de rug.

Daarnaast vindt u bij ons onder andere de collecties van:

The Art Group, Carré-Cards, Lannoo Graphics, Artige, Mailbox, Papette, Paperclip, Pictura, Décadence, Enfant Terrible, Wishingwell, Beuroner, Passerelle, Het Ancker,…