);

Abdijproducten

Tongerlo bier

U vindt in De Oude Linden uiteraard het abdijdier van Tongerlo: Tongerlo Blond, Tongerlo Bruin en Tongerlo Prior (Tripel) verpakt per 4 flesjes, een geschenkverpakking (discovery box) van drie flesjes mét glas.
In 2014 werd Tongerlo Blond verkozen tot “Beste bier van de wereld”. (World’s Best Beer Award).
In 2022 was het de beurt aan Tongerlo Prior Tripel!

Frigolet likeur

Deze likeur wordt genoemd naar de Norbertijnenabdij in de Provence waar men de geurige kruiden oogst die aan de basis liggen van deze heerlijke elixir. Een exclusief product in onze abdijwinkel.

Verpakking van 50 ml ( 3.95 €), 200 ml (16,50 €) en 700 ml (37,50 €).

Trapp

De zeepproducten van Trapp worden op ambachtelijke wijze geproduceerd door de zusters trappistinnen van Brecht: natuurlijke handzepen, badschuim, shampoo, bodylotions,… Ze zijn in een ruim assortiment bij ons beschikbaar.

Zusters van Klaarland

Artisanale confituren! Een (h)eerlijk monastiek product, deels bereid met fruit uit de kloostertuin.

Honing

Lindehoning, fruithoning en acaciahoning, door imker Eddy Mannaerts en de bijen verzameld in de tuinen en dreven van de abdij van Tongerlo.

Postel

Ontdek het lekkere van de abdij van Postel: kaas, speculaas, vlierbessensiroop, vlierbloesemsiroop, gembersiroop, tincturen, kruiden, likeuren,…

Delicatessen

Eigenlijk waren de snoepjes en koekjes uit grootmoeders tijd toch wel de lekkerste.
De Oude Linden heeft een ruim aanbod aan snoepgoed, zoals bijvoorbeeld cuberdons, sneeuwbollen, smoelentrekkers, violetten, spekken, nougat,…
Wij bieden u tal van artisanale koekjes zoals bigaro’s, woudvruchten, rochers,… en verschillende soorten peperkoek.

Dranken

Naast het abdijbier van Tongerlo en de likeur van Frigolet, bieden wij ook porto (Vista Alegre Tawny en Fine White), Limoncello (Inga,Sicilië), likeuren crèmejenevers (Stokerij Rubbens), Smaragdus (Abdij van Dendermonde) en advocaat aan.

Saffraanlikeur: Kempische saffraan, het “Rode goud”, een uniek streekproduct. De saffraanboer oogst en maakt producten met hoogwaardige saffraan uit het Merodegebied.