);

Compendium van Lectio Divina

Het nieuwe Compendium van Lectio Divina 2022 is aangekomen!

Met grote vreugde delen wij u mee, dat het compendium van Lectio Divina 2022 is beschikbaar in ons missiehuizen (Tongeren en Tongerlo) en ook de winkel van de Abdij Tongerlo.

Na de meditatie van het vorige jaarthema over “de Glorievolle vrijheid van de Kinderen Gods”, gaan wij nu over “de verantwoordelijkheid” mediteren:
De verantwoordelijkheid om zichzelf te geven en een nieuwe wereld op te bouwen, met alles wat ik ben en met alles wat ik heb.
Niemand neemt mij het leven af, maar ik geef het uit mijzelf”
(Joh 10, 18)
U kunt uw compendium 2022, of meerdere exemplaren nu reeds bestellen om samen met ons, mee te evangeliseren.

Wie dat wenst kan dagelijks een online begeleiding volgen via ons YouTube kanaal. Het is een gratis aanbod om duiding over de teksten te krijgen en om u te helpen trouw te zijn aan de dagelijkse Lectio.

Eén keer per maand bieden we ook een inleiding aan, over de maandelijkse bezinningsteksten van het Compendium via ons kanaal op YouTube, onze Facebookpagina of via de website van de Abdij van Tongerlo.

U kan het Compendium 2022 aankopen op volgende wijzen:
* Bij onze huizen in Tongeren en of Tongerlo
* via e-mail: zaden.compendium@gmail.com
* via Telefoon of WhatsApp: 012 39 33 25 of 04 88 90 62 59 (Tongeren) of 04 72 94 10 47 (Tongerlo)
* via Facebook: https://www.facebook.com/zaden.vanhetwoord.7/

Uw besteld compendium zal via post opgestuurd worden van zodra we de bevestiging van uw betaling krijgen.
Hierbij vindt u onze bankgegevens voor de betaling van uw bestelling:
Bankrekening: BE72 0343 0022 0116
Houder: Zaden van het Woord VZW 
Mededeling: Compendium (+ Naam en telefoonnummer)

De prijs van een compendium 2022 blijft 20,00 € . Voor de verzending via bpost van  één t.e.m. vier compendia vragen we een extra bijdrage van 7 €.

Indien u nog vragen hebt, aarzelt u dan niet ons telefonisch of per mail te contacteren zodat wij u verdere uitleg kunnen geven.

Wij danken u alvast voor uw suggesties van media en kanalen van communicatie die ons  zal kunnen helpen met de bekendmaking van dit compendium.

U bent ook uitgenodigd om dit ‘Goede nieuws’ te delen met vrienden en kennissen. Aarzelt niet en ga dit jaar ook (verder) met God op weg.

Woord van de Stichter januari 2022