);

Zaden van het Woord – Lectio Divina

Tombola ter promotie en verspreiding van het Compendium. Doe mee en win!

Klik hieronder om een promotievideo te bekijken ivm de tombola en het Compendium:

https://drive.google.com/file/d/1KjFYv3mDUs8uN3MmWjpDlo98TEPdeew9/preview

Dag beste vrienden,
Tijdens de coronacrisis heeft onze gemeenschap in Brazilië een Web-TV op gestart om ‘het Woord van God’ bereikbaar te blijven maken ondanks de quarantaine. Wij zijn getuigen van zovele genaden die vele mensen van ver of kortbij in verschillende landen mogen beleven.

In hetzelfde spoor zijn wij hier in België begonnen met twee initiatieven voor het Paastriduüm en het Pinksternoveen. Ook nu ontvingen wij heel wat positieve reacties. Daarom zouden wij graag dit middel van Evangelisatie blijven gebruiken met een nieuwe aanbod: een dagelijks begeleiding  bij de Lectio Divina  via digitale media.
Concreet betekent het dat er op onze Web-Tv dagelijks een video van 10-15 min zal verschijnen over de Lectio Divina. We starten op zondag 28 juni.

Lectio Divina is een spirituele oefening, waarbij Gods Woord aandachtig en biddend wordt overwogen. Dit initiatief heeft als doel hulp en begeleiding aan te bieden voor uw gebed met het Woord van God en voor de mensen die de ervaring van Lectio Divina beleven vanuit het Evangelisatieproject met het Compendium.

Momenteel loopt er een proefweek waarbij u op eenvoudig verzoek dagelijks de link kan ontvangen van de Nederlandstalige video’s via e-mail of whatsApp.
Vanaf 6 juli kan u de video’s bekijken op ons YouTube-kanaal Web-Tv Sementes do Verbo. Onder Playlists kan je de playlist ‘Lectio Divina in het Nederlands’ aanklikken met daarin alle gepubliceerde video’s in het Nederlands.