);

Sabbatical Day voor jongeren

Onze Gemeenschap Zaden van het Woord wil je graag uitnodigen voor onze volgende activiteit, speciaal voor jongeren zoals jij! Op 30 oktober 2021, organiseert onze gemeenschap Zaden van het Woord een“Sabbatical Day”! Wat is dat “Sabbatical Day”? Wat gaan wij doen die dag? Waar zal het allemaal doorgaan?
Wacht even …, wij zullen je alles vertellen!

Deze dag zal doorgaan in onze gemeenschap, Clarastraat 1, 3700 Tongeren.
Die dag, zullen wij samen enkele gebedsmomenten beleven: Lauden, Eucharistieviering, Eucharistische Aanbidding… Wij zullen ook samenwerken, samen eten, samen een conferentie volgen enzovoort… Het zal zeker een boeiende dag worden!
Wij zullen voor degenen die het wensen, ook een korte tijd vrijmaken om samen te bidden, geestelijke begeleiding aanbieden.

Ben je geïnteresseerd? Contacteer ons dan zeker!